RECEPTE- Ātrā rabarberkūka

Ļoti, ļoti vienkārša un ātri pagatavojama biskvītkūka. Nepieciešamas maz sastāvdaļas. Rezultāts ļoti labs, jo pati mīkla ir salda, bet rabarberi- skābeni. Manās mājās tā kļūst populāra rabarberu un ābolu laikā, bet domāju, ka var izmantot arī ogas un citus augļus.
 
Izmaksas- zemas
Sarežģītība- zema


Nepieciešamās sastāvdaļas:
*rabarberi (daudzums pēc izvēles)
*1 glāze cukurs
*3 olas
*1 glāze milti
*pustējkarote sodas
*Izmantotās glāzes tilpums- 250ml (Tas attiecas uz visām manām receptēm).
 
Pagatavošana:
   Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Uzsilda cepeškrāsni uz 180 grādiem. Ietauko veidni.
   Olas kārtīgi saputo ar cukuru. Iesijā miltus+ sodu. Samaisa. 
   Pusi no mīklas lej veidnē, pa virsu uzber rabarberus, tiem virsū lej otru pusi mīklas. Veidni liek uzkarsētajā cepeškrāsnī un cep 35- 40 minūtes. 
 
Secinājumi:
  Patiesībā kūka izdodas vienmēr un to var pagatavot pat iesācējs virtuvē. Vienīgais, kas varētu nesanākt- kūku var noturēt krāsnī par maz, tad vidus būs jēls (bet ja ievēros manu norādīto laiku, tā nevajadzētu būt). Ja kūka pielīp veidnei, tad, lai neredzētu nesmukumus, pāri var pārkaisīt pūdercukuru vai kakao.
  Lai veicas ar pagatavošanu!
 


*Foto personīgie!

4 komentāri

  1. Tavs kūkas gatavotais gabaliņš bija debešķīgs :PMēģināšu arī pati uztaisīt, ceru, kad sanāks tā pat kā tev :)Laura jeb "Sivēns"

  2. Paldies, mazais sivēn! ;DTev jau, kā īstai pavārei, noteikti sanāks labāk nekā man! :*

  3. […] ĀTRĀ RABARBERKŪKA […]

  4. […]   Klasiskā ābolu plātsmaize   Garda plātsmaize ar plānu mīklas kārtiņu.       Ātrā biskvītkūka   Pagatavojama superātri, nepieciešamas maz sastāvdaļas. Šeit tā tiek gatavota no […]

Komentēt rakstu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s