Pagatavošana:
No sākuma sasmalcina šokolādi un riekstus tik smalki, kā pašam patīk.
Kapučīno sajauc ar vienu ēd.k. karsta ūdens. Sviestu sajauc ar cukuru un olu. Pievieno kapučīno, kārtīgi samaisa. Iesijā miltus un cepamo pulveri, samaisa. Pievieno sasmalcinātos riekstus un šokolādes gabaliņus, samaisa.
Uz cepamās pannas izklāj cepampapīru. No gatavās masas veido apaļus cepumiņus. To var darīt ar rokām, kuras ik pa laikam saslapina. Es bumbiņas veidoju ar tējkaroti. Var necensties veidot perfekti apaļas bumbiņas, jo cepšanās laikā cepumi paliks plakani (kā attēlos).
Cepumus liek cepeškrāsnī, kas pirms tam uzkarsēta līdz 180 grādiem. Cep 10- 14 minūtes. Cepumiņu izcepās ātri.
Secinājumi. Ļoti gardi, noteikti gatavošu vēl. Patīk, ka tie ir ļoti ātri pagatavojami un tikpat ātri arī apēdās. Kapučīno garša gan nebija ļoti izteikta, ja vēlas intensīvāku garšu, var pievienot 2 paciņas, kapučīno vietā var izmantot arī 3*1 kafiju.
*Oriģinālā recepte ŠEIT.
**Foto- personīgie.