Kapučīno cepumi ar riekstiem un šokolādi

Izmaksas– vidējas
Sarežģītība– zema

Nepieciešamās sastāvdaļas:
*1 paciņa kapučīno (man bija šāds, bet var ņemt kādu vien vēlas)
*100 grami sviests (kas paturēts istabas temperatūrā)
*3-4 ēd.k. cukurs
*1 ola
*1 glāze milti
*1 tējk. ar kaudzi cepamais pulveris
*75 grami melna šokolāde
*pusglāze sasmalcināti rieksti (man bija valrieksti)

Pagatavošana:
  No sākuma sasmalcina šokolādi un riekstus tik smalki, kā pašam patīk.
  Kapučīno sajauc ar vienu ēd.k. karsta ūdens. Sviestu sajauc ar cukuru un olu. Pievieno kapučīno, kārtīgi samaisa. Iesijā miltus un cepamo pulveri, samaisa. Pievieno sasmalcinātos riekstus un šokolādes gabaliņus, samaisa.
  Uz cepamās pannas izklāj cepampapīru. No gatavās masas veido apaļus cepumiņus. To var darīt ar rokām, kuras ik pa laikam saslapina. Es bumbiņas veidoju ar tējkaroti. Var necensties veidot perfekti apaļas bumbiņas, jo cepšanās laikā cepumi paliks plakani (kā attēlos).
  Cepumus liek cepeškrāsnī, kas pirms tam uzkarsēta līdz 180 grādiem. Cep 10- 14 minūtes. Cepumiņu izcepās ātri. 


Secinājumi. Ļoti gardi, noteikti gatavošu vēl. Patīk, ka tie ir ļoti ātri pagatavojami un tikpat ātri arī apēdās. Kapučīno garša gan nebija ļoti izteikta, ja vēlas intensīvāku garšu, var pievienot 2 paciņas, kapučīno vietā var izmantot arī 3*1 kafiju.

  

*Oriģinālā recepte ŠEIT.
**Foto- personīgie.

Komentēt rakstu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s