RECEPTE- Melleņu- svaigā siera deserts

Izmaksas- vidējas
Sarežģītība- zema



Nepieciešamās sastāvdaļas (4porcijas):
*100-150g cepumi “Dāmu pirkstiņi”
*200g saldais krējums 
*200g svaigais siers “Kārums”(var izmantot arī citu svaigo sieru)
*mellenes
*sula vai kafija
*cukurs pēc garšas


Pagatavošana:
   Uzvāra kafiju, vai bļodā ielej sulu, kurā mērcēs cepumus (es izvēlējos kafiju). Saldo krējumus saputo ar cukuru tik saldu, kāds pašam garšo. Citā bļodā saputo svaigo sieru, pievieno saldo krējumu un samaisa. Pagaršo, vai krēms ir pietiekoši salds, ja nav- pievieno cukuru. Ņem četrus trauciņus (var gatavot arī vienā lielā). “Dāmu pirkstiņus” sagatavo tik lielus, cik nepieciešams (man vajadzēja salauzt uz pusi mazākus), tos iemērc sulā vai kafijā un izkārto katrā trauciņā vienā kārtā. Virsū cepumiem smērē putukrējuma- svaigā siera masu, pārber mellenes. To atkārto vēlreiz, līdz trauciņš ir pilns (cepumi-krēms-mellenes). 
   Gatavs! Liekam ledusskapī, lai garšas kārtīgi savelkas, pēc pāris stundām saldo var ēst.


*Foto personīgie.

Komentēt rakstu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s