RECEPTE- Spinātu kūka ar mocarellu

Lai arī es sāļos pīrāgus gatavoju retāk nekā saldos, šķirstot grāmatu „Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes”, acīs iekrita šī recepte. Spināti man garšo, mocarella arī, jātaisa vien augšā. Tagad liekas, ka šī kļūs par vienu no biežāk gatavotajām receptēm manās mājās. Pīrāgs tika izslavēts un pārslavēts, ātri vien pazuda no šķīvja. Mazliet jau sameloju, ka pagatavošana ir grūta, tādēļ atkārtošu recepti citreiz, bet laikam gan drīzumā vajadzēs atkārtot, jo jāatzīst, ka arī man pašai tas ļoti garšoja.😀


Recepte:

Pārdomas un ieteikumi:
   Gatavoju šo pīrāgu veidnē ar 26cm diametru, ja vēlas, lai pīrāgs būtu biezāks, var ņemt mazāku veidni, kā norādīts receptē. Visu gatavoju tieši pēc receptes un neko daudz neieteiktu mainīt, jo iznākums ir perfekts. Nevajag baidīties, ka, cepot pamatni, siers sāk kust, jo pēc laika tā kļūs stingrāka. Man gan bija mazāk spinātu nekā receptē, bet vairāk ķirštomātiņu un valriekstu. Šī ir recepte, kuru noteikti jāpagatavo arī tev!


*Foto personīgie
**Recepte ņemta no grāmatas „Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes”

Komentēt rakstu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s