Pārdomas un ieteikumi:
Šoreiz izlēmu darīt savādāk un publicēt recepti no grāmatas nevis manu pārveidoto variantu. Nebija daudz lietu, ko mainīju receptē. Samazināju cukura daudzumu, 300 gramu vietā pievienoju ap 200g. Ja kēkss netiks rotāts ar glazūru, tad pat ieteiktu likt 300g cukura, bet tā kā glazūra ir diezgan salda, cukura daudzumu var samazināt. Vēl es kēksam nepievienoju rumu, bet to katrs var izvēlēties pēc ieskatiem. Ja mājās nav saldētas zemenes, to vietā var pievienot ievārījumu vai izvēlēties citas ogas. Man personīgi kēkss labāk garšotu bez glazūras, bet lielākā daļa ēdāju atzina, ka ar glazūru esot garšīgāk.
Kopumā recepte ir ļoti laba, viegli pagatavojama, rezultāts izskatās ļoti interesanti un garšo lieliski. Ļoti patika, ka kēkss nebija sauss kā veikalā nopērkamie. Šo recepti atkārtošu vēl daudzas reizes.
*Foto personīgie
**Recepte ņemta no grāmatas „Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes”