RECEPTE- Trīskrāsu kēkss

Kēkss ir šķietami vienkāršs ēdiens, bet ar tā pagatavošanu viegli aizšaut garām, tādēļ jāizvēlas laba recepte. Gatavojot kēksu pēc šīs receptes, tas sanāca ļoti labs un to novērtēja arī cilvēki, kuri nav lieli kēksu cienītāji. Recepti ņēmu no grāmatas „Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes”. Šis kēkss ir ne tikai ļoti garšīgs, bet arī vizuāli skaists. Izskatās, ka tā pagatavošana varētu būs sarežģīta, bet tā nebūt nav.



Recepte:

Pārdomas un ieteikumi:
   Šoreiz izlēmu darīt savādāk un publicēt recepti no grāmatas nevis manu pārveidoto variantu. Nebija daudz lietu, ko mainīju receptē. Samazināju cukura daudzumu, 300 gramu vietā pievienoju ap 200g. Ja kēkss netiks rotāts ar glazūru, tad pat ieteiktu likt 300g cukura, bet tā kā glazūra ir diezgan salda, cukura daudzumu var samazināt. Vēl es kēksam nepievienoju rumu, bet to katrs var izvēlēties pēc ieskatiem. Ja mājās nav saldētas zemenes, to vietā var pievienot ievārījumu vai izvēlēties citas ogas. Man personīgi kēkss labāk garšotu bez glazūras, bet lielākā daļa ēdāju atzina, ka ar glazūru esot garšīgāk. 
   Kopumā recepte ir ļoti laba, viegli pagatavojama, rezultāts izskatās ļoti interesanti un garšo lieliski. Ļoti patika, ka kēkss nebija sauss kā veikalā nopērkamie. Šo recepti atkārtošu vēl daudzas reizes.


*Foto personīgie
**Recepte ņemta no grāmatas „Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes”

Komentēt rakstu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s