RECEPTE- Krāsainā omlete

Man ne īpaši garšo omletes, ceptas vai vārītas olas. Tomēr no šādas omletes es gan neatsakos. Un ticiet man- tā ir ne tikai ļoti pievilcīga, bet arī garšīga. Piedevām, viegli pagatavojama un sātīga maltīte.

Nepieciešamās sastāvdaļas (2 porcijām):

  • 4 olas
  • ķiršu tomātiņi
  • 1/2 iepakojums mocarella
  • sāls, pipari vai citas garšvielas
  • baziliks (svaigs vai kaltēts)
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Ķirštomātiņus nomazgā, pārgriež uz pusēm. Mocarellu sagriež vai saplucina gabaliņos.
  2. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, var pievienot citas iecienītās garšvielas.
  3. Sakultās olas lej uz uzkarsētas pannas, virsū kārto tomātiņus, sieru un baziliku. Man šoreiz bija kaltētais baziliks, ar svaigo, protams, būtu garšīgāk.
  4. Kad viena puse apcepusies, omleti griež otrādi un pacep vēl mazliet. Pirms apgriezšanas sadalīju omleti četrās daļās, lai neizjūk.
  5. Gatavs! Konkrētais variants no četrām olām tapa divām personām, bet olu skaitu droši var pamainīt. Tomātus un sieru arī izvēlaties pēc ieskatiem.

*Foto personīgie

2 komentāri

  1. Sabida · · Atbildēt

    mm izklausās garšīgi, tagad zinu ko rīt gatavot brokastīs..vienīgais, cik saprotu, tad pienu vispār nevajag liet klāt, ja?🙂 un paldies par recepti

    1. Neesmu ceptu olu un omlešu cienītāja, bet šāda man garšo.🙂
      Es pienu neleju, bet, ja vēlies, to var arī darīt.

Komentēt rakstu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s